Voorbereidingen Gastvrij Spijkerkwartier

22/2/19

De voorbereidingen voor het Evenement ' Gastvrij Spijkerkwartier' zijn gedaan. Ondanks dat Pure Roasted nog niet klaar is hebben we er alles aan gedaan om het gezellig en gastvrij te maken. Kom gewoon even langs we serveren ondanks het weer iced coffee en thee. Gewoon volhouden dat het zomer is๐Ÿ˜‰๐ŸŒผ Een tipje van het programma: Om 12.45 1400 en 15.16 gaat er een parade met de Iconen van de Steenstraat begeleid door beroeps muzikanten en de klokken van onze kerk door de straat. Er zijn vele leuke kraampjes, bandjes, horeca en een kinderplein met ijs en poffertjes. Kom langs bij het Spijkerfeest van de wijk voor de stad

Terug

Vel mollitia harum debitis quis facilis placeat.

Accusamus tempore magnam. Iste magnam placeat aut quo dolor. Placeat quia optio sint aperiam sunt velit adipisci similique. Labore odio dolorum voluptate iusto vel omnis placeat accusantium est. Dolorem est expedita nostrum modi accusantium saepe dignissimos occaecati. Quibusdam est voluptatem nostrum.

Officiis harum consequatur est sint.

Perferendis est earum. Iste dolor quam velit qui et autem. Quaerat perferendis dolorem iusto. Aut qui blanditiis molestias debitis.